Se underbara filmer gratis hos Biites

Filmer med riktigt hög kvalite skapar den bästa upplevelsen enligt oss! Vi på Biites.com erbjuder en plattform som är gratis och utan reklam. Med en Biiteskanal kan man som kund anpassa innehållet man vill att sina användare och potentiella kunder ska se och på så sätt bestämma vad man vill förknippa ditt varumärke med. Gör den personlig och marknadsför ditt brand på bästa möjliga sätt hos oss. Det är 100 % fokus på ditt varumärke och det budskapet som du vill förmedla. Vi marknadsför din kanal och får nya potentiella kunder att se ditt innehåll. Det enda du behöver göra är att tillhanda ge oss material som vi kan lägga upp på Biites plattform. 

Oavsett vad du har för material så vill vi gärna visa det på vår plattform om det är relevant och av hög kvalité. Vi har videos om mat, resor, natur, underhållning, politik och mycket mer. Många som använder Biites gör det även för att dela kunskap eller intressanta diskussionsämne.

Inspirerande filmer från olika resor och länder

Tycker man om resor och vill hitta inspiration till sitt nästa äventyr så hittar man många fantastiska videos på hemsidan. Filmer från Visit Greenland som tar dig med på underbara vyer och spännande information från denna ö. Ett underbart resmål som man bara måste besöka någon gång i livet. Man kan även följa med extrem äventyraren Rasmus Kragh upp på världens högsta berg, Mount Everest, och se hur man förbereder sig att klättra världens högsta berg utan syrgas. 

Är man intresserad av dykning är vår serie Diving on the dark side fängslande när man får följa med två dykare när de förbereder sig inför ett dyk. De utforskar platser under vatten som få, om ens någon, tidigare besökt. Ett äventyr som man inte kan slita sig ifrån. 

För den bilinteresserede entusiasten

Är man intresserad av bilar, design och teknik kan man se serien om hur Jaguar skapade deras första elbil. Designen bakom och de tekniska utmaningarna som man stod inför och var tvungen att lösa för att följa med i utvecklingen mot en mer elektrifierad bilindustri. Jaguar – Going electric är alldeles speciell och vi får möjlighet att komma in i miljöer som aldrig tidigare öppnats upp för videokameror. 

Brexit – The untold story belyser konsekvenserna av Storbritanniens utträde ur EU för 2 vanliga människor. Det är en komplicerad process  som kommer att få konsekvenser för otroligt många som man inte tänker över. Gripande och lärorikt avsnitt om Brexit från en annan synvinkel och historier som inte berättats tidigare. 

En videoplattform som finns i många länder 

Just nu har Biites plattformar för Danmark, Sverige, Norge, UK, US, global site och Tyskland. Såklart kan man som användare komma åt alla sites var man än befinner sig och oavsett om man använder mobil, desktop eller tablet

Vi önskar dig varmt välkommen till vår plattform och vi hoppas att du hittar mycket relevant och spännande videos och serier som passar dig och som du vill se. Välkommen till vår plattform!

Subscribe US Now